Før kampen: Lillehammer – Frisk Asker

I kveld gjester Frisk Asker Kristins Hall til en meget viktig seriekamp. Lagene står begge med 27 poeng før kveldens oppgjør.

Gutta later til å ha funnet formen nå og sanker jevnt og trutt med poeng. Dette ble ytterligere underbygd av Nitten.no sin artikkel som basert på harde fakta kunne fortelle at Lillehammer var det beste laget i runde 2 av Get-ligaen – med flest sakende poeng og flest scorede mål. En del av det etter hvert så velsmurte maskineriet er Robin Soudsky, som også er fornøyd med utviklingen på sesongen.

– Vi hadde en litt tøft start på sesongen, fordi vi ikke var helt samspilte. Vi hadde heller ikke like god flyt som vi har nå. Både pasninger og posisjonering er mye bedre. Vi vet hvor vi har hverandre på banene til enhver tid som gjør det enklere å spille det raske spillet vi ønsker. I tillegg har vi vært veldig effektive når vi har fått sjansen.

Soudsky betegner sin egen sesonginnledning som laget sitt – startet ikke fullt så bra, men blir bare bedre og bedre.

– Jeg vil si at starten min ikke var helt vellykket. Mye som manglet – både på pasningsbiten og det aggressive spillet som jeg liker å spille, var ikke tilstede. Men det har kommet seg de siste kampene.

Soudsky trives også med sin backpartner, Fosse.

– Føler at spillet med Fosse har fortsatt fra der vi slapp i sluttspillet. Mangler kanskje kun litt aggresjon fra min side.

Som nevnt innledningsvis er det tabellnabo, Frisk Asker, som kommer på besøk. Første oppgjøret i år mellom lagene – i Kristins Hall – var ikke noe å skrive hjemom fra vår side selv om tredje perioden var god. Det som kanskje sitter igjen hos hjemmefansen etter den kampen er Hickman sitt vanvittige håndleddsskudd – som forøvrig fortsatt fascinerer mange. Det skulle gå langt bedre for oss i Askerhallen. Etter en solid bortekamp kunne vi reise hjem med en 4-3-seier og tre poeng. Det står altså 1-1 mellom lagene. Soudsky vet hvordan vi skal klare å slå Frisk igjen.

– Vi må være klar fra start og spille vårt spill. Rask og effektiv hockey, samtidig som vi må være solide defensivt.

Det er en klisje, men kveldens kamp er en såkalt «sekspoengskamp» der viktigheten av seier er utvilsom. Derfor håper Robin Soudsky at Lillehamringene kjenner sin besøkelsestid og kommer opp til hallen og støtter gutta.

– Det blir veldig viktig med støtte fra tribunen. Jeg regner med at det kommer til å bli en jevn match, der små marginer kommer til å avgjøre. Derfor kommer det til å bli viktig at vi har så mange som mulig som kommer og støtter oss, avslutter Soudsky.

Vi ønsker Robin og resten av gutta lykke til og håper at folk kommer og støtter gutta i denne viktige kampen.

Om du mot formodning ikke kan i hallen kan du se kampen på TV2 Sport 2, følge den via GD eller via vår egen twitterkonto: @Lillehammerik

Kampstart 19.00!

Kommentarer

Kommentarer