Før kampen: Lillehammer – Ringerike

Foto: Arild Åssveen, Maxiprint Lillehammer

Etter tre tøffe bortekamper forrige uke er det endelig klart for hjemmekamp igjen. Vi tar i mot Ringerike Panthers til den 24. runden av Get-ligaen.

Forrige uke var det tre bortekamper som sto på menyen. Den uken skulle vise seg å bli veldig god sett med Lillehammer-øyne. Manglerud Star, Vålerenga og Stjernen ble slått etter tur og orden. Én som dessverre ikke fikk vært med på disse kampene, men som lot seg imponere fra sofaen, var Jacob Lundell Noer.

– Jeg synes gutta leverte veldig bra. De tok tre strake borteseire, og det sier vel sitt. Spesielt den seieren mot Vålerenga ble jeg mektig imponert over.

Jacob Lundell Noer har startet sesongen forrykende, noe som blant annet har sørget for uttak til så langt to av to landslagssamlinger (den neste i desember). I fjor endte Jacob med 16 poeng på 42 kamper i grunnserien – nå står han allerede med 17 poeng på 19 kamper. Hovedpersonen selv peker på noen grunner til at det har gått så bra denne sesongen.

– Jeg føler jeg har fått en større rolle i laget hvor det forventes mer av meg poengmessig. Også er jeg så heldig å få spille med Benik og Bowles, noe som gjør det lettere og morsommere å spille offensiv hockey med tanke på hvor gode de er. Og selvfølgelig at jeg tør å ta mer ansvar på isen enn jeg gjorde tidligere.

Som Lundell Noer nettopp nevnte selv har han den siste tiden dannet rekke med Joey Benik og Parker Bowles. Han utdyper litt om hvorfor han synes det fungerer så godt.

– Jeg synes det har funket veldig bra. De er kreative offensive spillere som liker å ha puck. Så jeg følte vi fikk til mye samtidig som vi holdt tett bakover. Vi utfyller hverandre bra og kommuniserer bra både på isen og benken.

Vi har møtt Ringerike to ganger tidligere denne sesongen. Begge møtene har endt med seier til oss – 8-2 hjemme i Kristins Hall og 2-0 i Schongshallen. Og nå jakter vi vår sjette strake seier og vår 9(!) strake seier på hjemmebane. Og i tillegg  har vi heng helt oppe i toppen av tabellen og hver seier er derfor viktig.  Jacob har planen klar på hvordan vi skal slå Ringerike for tredje gang denne sesongen.

– Vi må fortsette å spille som vi har gjort de siste kampene og spille på det vi er gode på. Rask og morsom hockey.

Og om det skulle være noen tvil, spillerne kan ikke vente med å spille i Kristins Hall igjen etter mange tøffe bortekamper den siste uken.

– Det blir kult det. Det har vært en stund siden sist hjemmekamp nå så vi gleder oss. Håper på fulle tribuner, avslutter Jacob Lundell Noer.

Med det sagt ønsker vi Jacob og resten av gutta lykke til!

Om du mot formodning ikke kan se kampen fra tribuneplass i dag kan du se kampen på TV2 Sumo, følge via GD eller via vår egen twitterkonto: @lillehammerik

Kampstart 18.30

Kommentarer

Kommentarer