Før kampen: Frisk Asker – Lillehammer

Det er klart for en ny knalltøff uke i Get-ligaen. I dag er det Frisk Asker i Askerhallen som venter oss.

Get-ligaen sesongen 2018/2019 er akkurat halvspilt (24 av 48 kamper). Vi ligger så langt på 4. plass kun tre fattige poeng bak Stavanger Oilers som topper tabellen. Etter en svak start på sesongen har vi bare blitt bedre og ikke sett oss tilbake. Én av nysigneringene foran denne sesongen, Adrian Saxrud Danielsen, peker på noen årsaker til at det har gått så bra.
– Jeg vil helt klart trekke frem moralen vår. Vi har hentet opp mange kamper der vi har ligget under. Til slutt vil jeg også peke på farten vi har i laget og hvordan vi presser motstanderen slik at de får lite tid.

Adrian hadde som en målsetning å spille seg inn på landslaget igjen via spill i Lillehammer. Planen ser ut til å ha funket – Adrian er nemlig én av tre fra Lillehammer som skal representere landslaget under Meca Hockey Games på Lørenskog senere i desember.
– Det føles bra! Det er motiverende å få en bekreftelse på at man har gjort noe riktig over tid. Gleder meg veldig til det.

Som nevnt innledningsvis skal vi i dag ned til Asker å møte Frisk. Vi har møtt Frisk Asker tre ganger tidligere denne sesongen – vunnet to og tapt én. Frisk ligger før denne kampen ti poeng bak oss, men tvil ikke – dette er et veldig godt lag.
– Vi må opp på vårt toppnivå. Det blir viktig med en bra start og jeg tror special teams (les over- og undertall) kan bli avgjørende.

Adrian mener det er litt forskjell på å møte Frisk Asker hjemme kontra på bortebane.
– De spiller med mer selvtillit og fart.

Vi lar det bli siste ord og ønsker Adrian og resten av laget lykke til!
Kampen kan du se på TV2 Sumo, følge vis GD eller vår twitterkonto: @lillehammerik
Kampstart 18.30

Kommentarer

Kommentarer