Før kampen: Lillehammer – Manglerud Star

Det er klart for den siste hjemmekampen før jul. Vi tar i mot Manglerud Star.

Vi har kommet litt over halvveis av seriespillet og en av årets nyervervelser, Justin Hickman, er fornøyd med hvordan sesongen har utviklet seg så langt.

– Jeg synes første halvdel har vært bra. De første 10 kampene lette vi etter vår identitet som lag og når han vi den. Vi har lagt et bra grunnlag for å gjøre det veldig godt mot slutten av sesongen.

Før forrige serierunde mot Storhamar var det landslagsopphold og med andre ord ikke noen kamper på over én uke. Dette åpner opp for å få trent godt som lag.

– Vi har sørget for å holde farten oppe på treningene under oppholdet. Det er godt å av og til få en pause fra kamper, særlig når man har en del skader.

Nå er det Manglerud Star som venter siste kampen før jul. Justin er veldig klar på hva som gjelder i dagens kamp.

– Det å gå inn i en ny pause med en seier gjør det så mye bedre. Dette er poeng vi ikke har råd til å miste så vi skal komme ut hardt og gjøre jobben.

Vi har slått MS tre av tre ganger denne sesongen, men vi vet at erfaring at MS aldri er lett å møte, noe Hickman kan si seg enig i.

– De spiller knalltøft hver eneste gang. De forchecker hardt og gjør det vanskelig for backene våre å få ut pucken. Vi må bare spille vårt spill, gå på skøyter gjennom hele kampen og forsikre oss om at vi kommer med vårt «A game».

Vi har som kjent vært meget sterke på hjemmebane i år noe Justin mener blir avgjørende for oss.

– Det å spille hjemme er nydelig. Vi har en hjemmebane som ingen (lag) ønsker å komme til og det blir viktig for oss å holde det på den måten gjennom sesongen og ut i sluttspillet.

Med det ønsker vi Justin og resten av gutta lykke til!

Minner også om det er 20% på alt i shoppen i dag!

Kampen kan du se på TV2 Sumo, følge via GD eller vår twitterkonto: @Lillehammerik

Kampstart 18.30!

Status på troppen:
Bakken og Bengtsberg er begge ute med hjernerystelse på ubestemt tid etter tirsdagens kamp på Hamar.
Noer og Homdrom spiller heller ikke etter at de fikk henholdsvis hjernerystelse og kragebensbrudd mot Sparta sist hjemmekamp.

Kommentarer

Kommentarer