Hockey Classic nominert til «arrangementsprisen» under Fakkelpris-utdelingen!

Fakkelprisen er en lokal prisutdeling for Lillehammer og omegn. Der aktører innen næringsliv, kultur og idrett blir belønnet for god Lillehammeromdømmebygging gjennom sitt virke.

Nylig ble det klart at Hockey Classic er en av tre nominert til arrangementsprisen under årets Fakkelpris-utdeling. I tillegg til Hockey Classic, er DølaJazz og Lillehammer Live nominert. Vinneren blir annonsert under årets prisutdeling, som finner sted 16. februar.

I begrunnelsen for nominasjonen står det:

«Hockey Classic, tidenes Mjøsderby, ble arrangert for første gang i november 2017 med stor suksess. 

Over 10.000 ivrige tilskuere fikk oppleve en folkefest i Håkonshall, som ble islagt for første gang siden VM i 1999. I tillegg til hovedkampen, ble det gjennomført kamper i alle aldersgrupper igjennom dagen, noe som fremmer rekruttering og skaper engasjement i mange generasjoner. 

Hockey Classic skaper ny giv i Ishockey-miljøet i Lillehammer og engasjerer frivilligheten på en positiv måte. Arrangementet er godt synlig i bybildet med flagg på busser og bannere i gågata i tillegg til at det blir godt markedsført i sosiale medier.

Suksessen ble gjentatt i november 2018 og bød på både stor spennings- og underholdningsverdi.»

Kommentarer

Kommentarer