Mjøsderby: Lillehammer – Storhamar

Foto: Arild Åssveen, Maxiprint Lillehammer

Det er duket for en ny hjemmekamp i Kristins Hall. Vi tar i mot Storhamar til seriespillets siste mjøsderby på hjemmebane!

Begge lag er med å kjempe på øvre halvdel av tabellen denne sesongen. Kveldens gjester er helt oppe i tetstriden, mens vi ligger – foreløpig – trygt plassert på 4. plass. Men med seier mot våre naboer fra Hedmarken i dag vil vi følgelig kneppe innpå med tre poeng og bare befinne oss syv poeng bak Hamarsingene på 3. plass. Det står med andre ord mye på spill i kveld – for begge lag.

Det er i skrivende stund ikke veldig mange sitteplasser igjen til kveldens kamp – så her gjelder det og skynde seg. Vi anbefaler at du forhåndskjøper billett for å unngå kø. Dørene åpner halvannen time før kampstart (17.30) i dag, så møt i god tid!

Ellers er det verdt å nevne at den 17 år gamle backen, Sverre Rønningen, er med i kveldens kamptropp!
Mads Homdrom er den eneste som er utilgjengelig for spill i kveld.

Kampstart 19.00

Kampen kan se på TV2 Sport 2, følge via GD.no eller vår egen twitterkonto: @Lillehammerik

Kommentarer

Kommentarer