Simen Thoresen legger opp med umiddelbar virkning

Simen Thoresen har fredag meddelt klubben og sine medspillere at han legger ishockeyskøytene på hylla. Thoresen, som i oktober passerte over 200 spilte kamper i L.I.K.-trøyen legger opp med umiddelbar virkning.

Simen Thoresen kom til Lillehammer IK foran 2015/2016-sesongen etter imponerende spill i Tønsberg Vikings i 1. divisjon. Gjennom de siste fire sesongene har Lillehammer-publikummet lært Simen å kjenne som en oppofrende, hurtig og solid lagspiller. Sesongen 2018/2019 ender Thoresen med to mål og tre assist på 34 spilte kamper.

– Det har vært en emosjonell uke for meg og samlet sett en lang prosess. Dette er ikke noe ønskelig tidspunkt å ta denne beslutningen på, men jeg har rett og slett fått et jobbtilbud som jeg ikke kan gå glipp av. Det er naturlig at jeg får spørsmål om hvorfor jeg ikke kunne vente noen måneder til, men da ville ikke denne jobbmuligheten vært der lenger. Det har selvsagt vært mye frem og tilbake, men jobbtilbudet gir meg og min familie en enklere hverdag, også økonomisk. Jeg elsker ishockey, men kommer alltid til å sette familien først, forteller Simen Thoresen.

Daglig leder Atle Svensrud gir Thoresen skryt. – Simen har alltid vært profesjonell både på og utenfor isen og har håndtert dette på en meget profesjonell måte. Det er trist og vi er lei oss som klubb for at han kom til denne beslutningen. Vi har hatt dialog om dette over en liten periode, og vi som klubb har full forståelse og dyp respekt for det valget Simen har tatt. Simen har vært en viktig bidragsyter for oss og er blitt en spiller vi og vårt publikum er blitt glade i. Jeg ønsker på vegne av hele L.I.K.-familien å rette en stor takk til Simen for innsatsen hans gjennom fire år, forteller Svensrud.

Hovedpersonen selv forteller at han synes dette er en trist dag. – Jeg kommer til å kjenne på følelsen av å savne ishockey, men jeg vet at jeg har gjort et riktig valg. Jeg kommer ikke til å bo i Lillehammer i tiden fremover, men jeg skal heller ikke signere for noen ny klubb, forteller han.

Vi takker Simen for innsatsen og ønsker han og resten av familien lykke til med den nye tilværelsen!

Kommentarer

Kommentarer