Før kampen: Lillehammer – Stavanger Oilers

Det er klart for en ny hjemmekamp når Stavanger Oilers gjester Kristins Hall i kveld.

Vi går inn i siste fase av seriespillet og kan se tilbake på en innholdsrik sesong så langt. En av kveldens aktører, Sondre Bjerke, er rimelig fornøyd med hvordan ting har sett ut denne sesongen.

-For laget sin del er jeg passe fornøyd med sesongen så langt. Jeg føler vi har ett nivå og gå på noe vi må jobbe med å komme opp på mot sluttspillet.

Tidligere denne uken ble det kjent at Sondre Bjerke var en av to Lillehammerspillere som skal representere A-landslaget.

-Det er selvfølgelig gøy når man får lov til å representere landet sitt. Jeg føler jeg har jobbet bra over tid og da er det moro at det gir resultater.

Vi har møtt Oilers fire ganger tidligere denne sesongen. Bjerke beskriver oppgjørene slik.

-Det har vært jevne og bra matcher. Utenom den første på hjemmebane er det små marginer som har skilt oss selv om resultatet kanskje ikke har sett helt slik ut.

Vi slo Stavanger Oilers sist gang de besøkte Kristins Hall – Bjerke har planen klar for hvordan vi skal gjøre det igjen.

-Vi trenger at alle fire rekkene gjør en god jobb i alle sonene og bidrar med solid arbeidsinnsats. Vi må spille fysisk mot deres beste spillere og gjøre få feil.

Med det ønsker vi Sondre Bjerke og resten av gutta lykke til i kveldens kamp!

Kampen kan du se på TV2 Sport 2, følge via GD eller via vår twitterkonto: @Lillehammerik

Kampstart 19.00!

Kommentarer

Kommentarer