Parkeringsinfo!

Det nærmer seg ny hjemmekamp i Eidsiva Arena. Vi ønsker at alle skal ha en flott opplevelse fra de ankommer Eidsiva Arena til dere reiser igjen. Derfor setter vi i gang noen tiltak for å bedre parkeringssituasjonen.

Først og fremst ønsker vi å understreke hvor de nærliggende parkeringsplassene befinner seg.

Stampa syd, opp mot birkebeineren hotell finnes det mulighet for å parkere.
(Plassene er angitt med «P»)
Det er plasser langs Sigrid Undsets veg (helt til venstre i bildet), på nedsiden av curlinghallen, bak ungdomshallen, mellom Eidsiva Arena og ungdomshallen og baksiden av Håkons Hall o(Plassene er angitt med «P»)

S

Vi vil ha anvisningsvakter/parkeringsvakter ved Stampa syd (parkeringen ved Birkebeineren Hotell), ved innkjøringen fra Sigrid Undsets veg (parkering rundt hallområdet) og lengre opp i Nordsetervegen for parkering bak Håkons Hall.
Hensikten med disse anviserne/parkeringsvaktene er å få til mer effektiv parkering samt guide dere dit det er ledige parkeringsplasser slik at man unngår frustrasjon ved å lete selv.

Som vanlig oppfordrer vi selvsagt de som har mulighet til å ta bussen til kamp. Opplands trafikk har mange avganger og bussen frakter deg helt til Eidsiva Arena.

Alle disse områdene som er nevnt ovenfor vil være veldig godt brøytet og ikke minst godt strødd, slik at det ikke skal være noe problem og ta seg fra bak Håkons Hall og ned til Eidsiva Arena, eller eksempelvis fra Stampa syd til hallen. Så uavhengig hvilken av de overnevnte områdene du parkerer på vil du kunne ta deg til Eidsiva Arena trygt uten å måtte vasse i snø.

Vi håper at vi med disse tiltakene bedrer noe av frustrasjonen som har oppstått vedrørende parkering ifm GET-kamper som avvikles i Eidsiva Arena. Vi håper og tror – samme med dere – at vi kan løse dette, slik at alle, uten noe som helst problem, kan møtes for å se på det vi elsker: Ishockey!

Vi gleder oss til kamp mot Frisk Asker – vi sees!

Kommentarer

Kommentarer