fbpx

Sentrale spillere forlenger med Lillehammer IK!

Det er en stor glede for oss å kunne offentliggjøre at Mads Homdrom, Brendan Ellis og Emil Nyhus har signert nye kontrakter 
med Lillehammer Ishockeyklubb! Homdrom og Nyhus har begge signert 2+1-årskontrakter, mens Ellis har signert
en toårskontrakt. 

Både Homdrom og Nyhus er veldig klare og entydige på hvorfor de ønsker å fortsette i klubben.

– Lillehammer er et sted der alt ligger til rette for oss som spillere. Jeg vet jeg kan utvikle meg her og er trygg på at dette er det rette valget for meg. Miljøet i og rundt klubben er også veldig bra, sier 20 år gamle Homdrom.

Nyhus anser også Lillehammer som det beste for han på dette stadiet i karrieren.

– Det er her jeg har de beste forutsetningene for å bli best mulig og fortsette å utvikle potensialet mitt. Jeg er trygg her og det virker som at folk har trua på meg og det hjelper meg å bygge selvtillit. Og vi har selvfølgelig et veldig spennende lag og i tillegg er det her jeg har alle kompisene mine, noe som hjelper på. Foreløpig har ikke tanken slått meg om å spille et annet sted.

Mads Homdrom har tatt store steg siden han ble tatt opp i A-stallen og skrev sin første proffkontrakt. Og det stopper ikke her – han ønsker å ta nye steg i årene som kommer.
– Jeg har som mål å bli en mer komplett spiller, da må jeg utvikle mitt offensive spill. Jeg ser også for meg en enda større rolle de kommende årene, og at jeg kan bidra mer offensivt.

Homdroms undertallskompis, Nyhus, har også planen klar for hvordan han ønsker å utvikle seg de neste årene.
– Jeg ønsker som nevnt tidligere å bli best mulig og utvikle meg videre. Målet er å spille seg lenger opp i rekkene og bli en enda viktigere spiller for laget. Målet er å vinne NM-gull, avslutter Nyhus kontant!

Klubben startet for noen år siden fokuset på å bygge kontinuitet – både blant spillere og støtteapparat. Derfor ser dere i større grad at vi ønsker å signere spillere på lengre kontrakter, nettopp på grunn av kontinuiteten og stabiliteten det gir for oss og spilleren. Homdrom og Nyhus setter pris på å få lengre kontrakter – men forsikret om at det ikke blir noen hvilepute.
– Det føles tryggere selvfølgelig (med lengre kontrakt) og det hjelper mye på, men jeg må fortsette å jobbe like hardt uansett om jeg vet at jeg skal være her de neste årene, avslutter Nyhus.
Homdrom er også fornøyd med sin kontraktslengde.
– Jeg setter pris på at Lillehammer vil ha meg i flere år. Da slipper man å tenke på det, og kan konsentrere seg om å spille og utvikle seg som spiller.

Men vi har ikke, som nevnt lengre opp, bare signert to talentfulle unggutter, vi har også forlenget med vår meget solide og stabile assisterende kaptein, Brendan Ellis, for de to neste sesongene. Hovedpersonen selv er veldig klar på hvorfor han ønsker å bli i klubben og på Lillehammer.
– Jeg elsker byen, fansen, og spesielt mine lagkamerater. Dette er en førsteklasses organisasjon og jeg er virkelig glad for å bli værende her.

Målet til Brendan med å spille for klubben har ikke endret seg.
– Målet mitt har vært – og er – å vinne med denne klubben.

Brendan kom til klubben før forrige sesong og synes klubben går i riktig retning og har utviklet seg i positiv retning.
– Jeg synes det har vært en veldig positiv utvikling siden jeg kom. Hele organisasjonen har vokst i en positiv retning – alt fra spillere til klubbkontoret. Det å selge hallnavnet til Eidsiva er en veldig god nyhet for framtiden med tanke på oppgraderinger som vil bli gjort i arenaen til glede for supporterne våre, avslutter Brendan.

Med det er det bare å glede seg over at vi får se Mads Homdrom, Emil Nyhus og Brendan Ellis i Lillehammerdrakt i to sesonger til – minst!


Kommentarer

Kommentarer