Før kampen: Lillehammer – Frisk Asker

Dagen har endelig kommet. Dagen vi har ventet på siden august. Nå starter endelig sluttspillet. Vi møter som kjent Frisk Asker i inntil sju kamper. Første kampen går i Eidsiva Arena i kveld kl 19.00!

Vi avsluttet seriespillet med å feie Ringerike av isen med sifrene 10-4. Siden den gang har laget trent godt og fått tilstrekkelig med hvile. En av kveldens aktører, den lokale unggutten – Emil Nyhus – gleder seg til å komme i gang.

-Det blir veldig godt å komme i gang. Vi har gått en stund å ventet på dette nå. Det er nå det gjelder.

Det ble kjent på tirsdag at det er Frisk Asker som blir vår kvartfinalemotstander. Det er et lag vi har spilt jevnt med denne sesongen. Begge har vunnet to hjemmekamper og en bortekamp mot hverandre. Nyhus er klar på at det er et veldig bra lag som venter oss i kveld og resten av kvartfinaleserien.

-Det er sterkt og tungt lag. De har fysiske backer som ønsker å komme under huden på oss. De har også mange bra enkeltspillere, så det gjelder å være på hele tiden.

Vi havnet på den viktige 4. plassen i seriespillet hvilket gir oss en fordel i kvartfinalen – hjemmebanefordelen. Den har Emil og resten av gutta tenkt til å benytte seg av og understreker viktigheten av å få en god start.

-Det er veldig viktig å få en god start. Vi skal bruke hjemmebanefordelen for alt den er verdt. Og som et lag hjelper det veldig på selvtilliten å vinne den første kampen.

I kveld er alvoret i gang. Nyhus og resten av gutta går for å få en pangstart på kvartfinalene og vet akkurat hva som skal til for å tukte Frisk.

-Vi må være 100% på fra start og være det gjennom hele matchen. Vi har slitt litt med det i år, at vi ikke har fullført alle kampene like bra – så det er det absolutt på tide å starte med nå. Vi er et veldig bra lag og det skal vi vise fra start i kvled, avslutter Nyhus.

Denne parkeringsinfoen kan være grei å lese før du skal på kamp i kveld: http://lillehammerhockey.no/?p=8129

Kampstart 19.00.

Kommentarer

Kommentarer