Før kampen: Lillehammer – Frisk Asker

Foto: Arild Åssveen, Maxiprint Lillehammer

Det er duket for ny hjemmekamp i Eidsiva Arena. 5. kvartfinale står for tur og vi har mulighet til å spille oss til matchball for avansement til semifinale i årets NM-sluttspill.

Det har vært en tett og jevn kvartfinaleserie hvor 3 av 4 oppgjør har gått til spilleforlengelse. Det spesielle med denne serien er at bortelaget har vunnet hver gang. Det har gutta tenkt til å sette en effektiv stopper for i dag. Og med seier i dag leder vi 3-2 i kamper og har mulighet til å avansere til semifinale allerede på søndag i Asker. Men i god sluttspillånd tenker vi én kamp av gangen.

Gutta har gjentatte ganger nevnt hvor viktig og hvor mye ekstra det gir og ha massiv støtte fra tribunen. La oss gi dem det i dag. Inviterer derfor med deg venner og kjente til en nydelig sluttspillsaften i Eidsiva Arena.
Billetter kjøper du i appen eller via denne lenken: https://lillehammerishockey.woow.no/#!/match/detail/319

Da vi opplever et bra billettsalg anbefaler vi å forhåndskjøpe billetter til kveldens kamp.

I dag vil det også være veldig gode parkeringsmuligheter i umiddelbarnærhet til Eidsiva Arena da vi i dag samarbeider med Birken om parkering. Det betyr blant annet at dere som skal på hockeykamp kan stå gratis på Lysgaardsjordet. Les mer om det her: http://lillehammerhockey.no/?p=8129 eller her: eller her: https://www.gd.no/parkering/nyheter/sport/slik-skal-birken-og-l-i-k-lose-parkeringsfloken-ved-hallene-fredag/s/5-18-867312 (+)
Med andre ord skal det ikke være noe problem å få parkert til kveldens kamp.

Kampstart 19.00 – velkommen til kamp!

Kommentarer

Kommentarer