SIKRE DEG DITT MINNE FRA HALLEN? DE GULE SETENE TAS NED NÅ!

I forbindelse med utskiftninger av stolene i Eidsiva Arena er nå mesteparten av de gule stolene skrudd ned. Det er ikke plass til lagring av disse i hallen, og vi er derfor avhengig av å bli kvitt disse raskt. Du kan sikre deg din i dag!

– Her er det uante muligheter, forteller markedssjef Rune Hansen. Jeg vil tro mange med hjerte for klubben ser verdien av å sikre seg et sete eller tre som et minne, i tillegg til at de vil kunne utgjøre kule løsninger i stua eller som benk på gårdsplassen. Vi har vært i kontakt med Lillehammer kommune, som skal montere disse på benkene i gågata, men dette blir ikke gjort før neste uke og antallet de trenger er begrenset. Vi har derfor opp mot 1400 seter tilgjengelig, fortsetter Lillehammer IK’s «stolgeneral».
Fargen gjør også at det er forventet at en lokal klubb vil hente et større parti relativt raskt. – Det er jo Fåberg-farger og de har tanker om å oppgradere sin tribune, så vi antar de ankommer med noen tilhengere i løpet av dagen, avslutter Hansen.

Dersom du ønsker å sikre deg ditt eksemplar av setene kan disse hentes i dag mellom kl. 11 og 17. For å sikre deg større partier, ta kontakt med markedssjef Rune Hansen på telefon 900 61 008.

For avhenting må du henvende deg ved fysisk oppmøte på klubbkontoret. Dersom du kommer med tilhenger ber vi deg parkere ved ismaskinporten. Dette for å ikke skape unødige parkeringsproblemer.

Kommentarer

Kommentarer