Christian Fosse signert for to nye år!

(Bildet: Daglig leder Atle Svensrud, spilleragent Sam og Christian Fosse

Etter en sterk sesong i rødt og hvitt har Lillehammer-backen Christian Fosse har signert en ny to-årsavtale med klubben. Fosse, som fikk prøve seg på landslaget foregående sesong, har fornøyd med å ha signert toårs-avtale kontrakt med moderklubben.

– Jeg er veldig godt fornøyd med å ha signert ny avtale med klubben. L.I.K. har en spennende fremtid med unge talenter og solide, eldre spillere. Det blir bli spennende å få være med på utviklingen av Eidsiva Arena, hvor fasilitetene vil være med på å gi publikum en enda bedre opplevelse. Forhåpentligvis vil dette tiltrekke enda større publikum. Jeg gleder meg til de neste to sesongene i Lillehammer IK, forteller hovedpersonen entusiastisk.

Sportssjef Atle Svensrud er også fornøyd med re-signeringen. – Vi jobber kontinuerlig med spillerlogistikken, men Christian som en god, lokal spiller står langt fremme i køen når vi skal gjøre våre prioriteringer. Til tross for at ny hovedtrener ikke er klar er han en spiller som vi definitivt ønsket med oss videre, og vi er glade for at Christian er L.I.K.-spiller også de kommende to sesongene, forteller Svensrud om Fosse, som går inn i sin åttende sesong med kamper på a-lagsnivå i L.I.K.

Kommentarer

Kommentarer