Fredrik Dahl og Jonas Medby blir ikke med videre!

Det er i dag blitt klart at Fredrik Dahl og Jonas Medby ikke blir å finne i Lillehammer-drakt neste sesong.

Daglig leder og Sportssjef, Atle Svensrud, utdyper.

-Først og fremst vil jeg takke Fredrik for god innsats i klubben. For Fredrik sitt vedkommende er det slik at vi ikke kan tilby han så mye spilletid som han ønsker – og ikke minst fortjener – neste sesong. Derfor har vi kommet fram til at det beste er at Fredrik kan finne seg en klubb som kan gi han den spilletiden han trenger for å utvikle seg videre. Jeg ønsker Fredrik lykke til videre, forteller Svensrud.

Det er også klart at Medby ikke blir å finne i klubben neste sesong.

-Vi har gitt Jonas et konkurransedyktig kontraktstilbud innenfor våre økonomiske rammer, men Jonas har valgt å ikke takke ja til det og ønsker seg nye utfordringer. Det valget respekterer vi og ønsker Jonas lykke til videre, avslutter Atle Svensrud.

Vi takker både Fredrik og Jonas for innsatsen i Lillehammer-drakten for denne gang og ønsker begge to lykke til videre!

Kommentarer

Kommentarer