fbpx

Petter Grønstad er klar for L.I.K.!

Foto: Myhre Media, myhremedia.no

Vi er veldig glade for å kunne offentliggjøre at Petter Grønstad har signert kontrakt med L.I.K. Grønstad, som kommer fra spill i Vålerenga, har signert en 2+1-årskontrakt.

Grønstad spilte denne sesongen for Vålerenga som endte opp som seriemestere i Get-ligaen. Petter spilte 46 kamper og gjorde 10 poeng i seriespillet. Nå venter nye utfordringer i Lillehammer.

-Lillehammer er en spennende og stabil klubb med mye potensiale. Jeg ser også på Lillehammer som en fin utviklingsarena for meg.

Petter fikk sin GetLiga-debut allerede i 2013/14-sesongen for Lørenskog, hvilket gjør at han i en alder av 22 år allerede står bokført med 202 kamper (Serie- og sluttspill) på det øverste nivået i Norge. Men tross sin relativ lange fartstid i Get-ligaen er han muligens en ukjent spiller for mange på Lillehammer. På spørsmål om hvilken spillertype han er, svarer han slik.

-Jeg ser meg selv som en toveisspiller, som både kan være med å produsere fremover – men også tette igjen bakover.

Det er ikke veldig lenge siden denne avtalen gikk i orden, men Grønstad har allerede klare målsetninger for seg selv og laget kommende sesong.

-Personlig håper jeg på mye istid og fortsette utviklingen min som spiller. For laget sin del håper jeg vi selvsagt går hele veien og vinner bøtta, avslutter Grønstad.

Dermed er det bare å glede seg over at vi får se Petter Grønstad i Lillehammerdrakt i minst to sesonger.

Fullstendig statistikk finner du her: https://www.eliteprospects.com/player/153650/petter-gronstad

Kommentarer

Kommentarer