Håkon Imset Stormli er klar for L.I.K.!

Foto: Arild Åssveen, Maxiprint Lillehammer

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at 
Håkon Imset Stormli er klar for 
Lillehammer Ishockeyklubb. Den 23 år gamle trønderen, med en fortid i 
Lillehammer, har signert en toårskontrakt.

Håkon har spilt de fire siste sesongene i Sparta, men nå vender han snuten mot OL-byen og spill i Lillehammerdrakten.

-Det er mange grunner til at det ble Lillehammer. Det som var det mest avgjørende var at jeg hadde veldig lyst til det selv. Jeg føler utviklingen min har stått stille de siste sesongene, så jeg håper at det løsner for meg på Lillehammer igjen – samtidig som jeg har lyst til å bidra til det som skjer i klubben for tiden.

Håkon trekker også frem at han fortsatt har mange bekjente i klubben.

-Jeg kjenner de fleste som fortsatt er i klubben (siden han var her sist) og har lyst til å fortsette karrieren min med de.

Imset Stormli flyttet til Lillehammer høsten 2011 for å starte på NTG. I løpet av tre år på NTG spilte han 146 kamper fordelt på ulike U-nivåer og gjorde totalt 165 poeng. Sesongen 14/15 fikk han også 25 kamper på A-laget, så Håkon er en spiller mange i og rundt klubben kjenner til. Fordi som er usikre på hva han har å tilby på isen beskriver han seg selv slik.

-Jeg er en spiller som liker å spille med høy intensitet og masse fart. Har hatt en litt mer defensiv rolle de siste årene, men har lyst til å utvikle det offensive spillet mitt.

Imset Stormli har godt over 200 kamper på øverste nivå i Norge og har i så måte allerede vært med på mye, men han er sulten på mer – og har store ambisjoner nå som han er tilbake i Lillehammerdrakten.

-Jeg skal bli en mer produserende spiller som skal ta for meg mer på og utenfor isen. For laget sin del skal vi komme langt i sluttspillet og forhåpentligvis vinne.

Avslutningsvis legger også Håkon til at han merker at klubben har utviklet seg siden han forlot klubben for fire år siden.

-Klubben hår gått fra å være langt nede på tabellen til å bli et lag som ingen liker å spille mot, som også er med å kjemper om bra plasseringer og NM-titler. Det er også spennende det som skjer med ishallen nå (alle oppgraderingene). Det er veldig positivt at de har klart å gjennomføre et så flott arrangement som Hockey Classic flere år på rad, avslutter Imset Stromli.

Dermed er det bare å glede seg til å se Imset Stormli i Lillehammerdrakt de to neste sesongene.

Kommentarer

Kommentarer