fbpx

Nye stoler i Eidsiva Arena!

Rune Kaadekilde Hansen og Øyvind Berg i Lillehammer Hockey Elite gleder seg til nye arenastoler er på plass til kommende sesong.

Vi kan endelig offentliggjøre hvilke stoler som blir å finne i Eidsiva Arena fra høsten av – og svaret vil ikke skuffe dere.

Prosjektleder, Tone Ruud, i Lillehammer Kommune har informert klubben om at det blir formpressede trestoler med tekstil i sete og rygg. Jubelen sto selvsagt i taket hos klubben når vi mottok beskjeden rett før 17 mai. Vi er veldig glad for at kommunen bidrar med å oppgradere Eidsiva Arena, slik at det kan bli en flott «Byarena», som også kan brukes til konserter, konferanser, messer o.l.

Nye stoler i denne kvaliteten og med en slik komfort, i sammen med ny mediekube, ledskjermer og enda flere lyseffekter vil gi Eidsiva Arena et etterlengtet løft.

Før de nye stolene monters sparkles alle gamle hull og hele tribunen males med epoxy maling i en noe mørkere gråtone enn dagens.

Lillehammer Hockey Elite mener at vi nå kommer til å få en av ligaens beste arenaer. I sammen med et ishockeylag i toppen av norsk ishockey, håper vi at dette – sammen med utvikling av arrangementet til klubben – vil bidra til et høyere publikumssnitt i årene som kommer. Det jobbes også aktivt mot et byggetrinn 2 og 3 på vestsiden av arenaen (der ståtribunene er i dag). I sammen med halleier ønsker klubben å lage en langsiktig plan for utvikling av Eidsiva Arena.

Og om du ikke allerede har gjort det kan du fram til 1. juni kjøpe sesongkort til rabaterte pris i Eidsiva Arena. Det gjør du her: http://lillehammerhockey.no/?p=8779

Vi gleder oss til sesongstart!

Kommentarer

Kommentarer