fbpx

Generalpartner SpareBank 1 Gudbrandsdal i 3 nye år!

Markedssjef, Rune Kaadekilde Hansen, Assisterende Banksjef Trond Slåen, Salgssjef Øyvind Berg og Daglig leder, Atle Svensrud, fra Lillehammer Ishockeyklubb.

Lillehammer Ishockeyklubb har med dette gleden av å informere om at vår Generalpartner, SpareBank 1 Gudbrandsdal, har inngått en ny treårsavtale med Lillehammer Ishockeyklubb.

Generalpartner-avtalen gjelder både Elite- og Breddeavdelingen i klubben. SpareBank 1 sin logo skal fortsatt pryde fronten på draktene til alle lag i klubben.

Trond Slåen, assisterende banksjef (marked og kommunikasjon), er fornøyd med forlengelse av avtalen med L.I.K.-Bredde og L.I.K.-Elite.

-Vi har hatt gode erfaringer rundt vårt engasjement i Lillehammer Ishockeyklubb og opplever at de jobber på en god måte med klubbutvikling, arenautvikling og spillerutvikling både når det gjelder yngres avdeling og elitesatsingen. Som den eneste eliteklubben i vårt område er det naturlig for oss som lokalbank at vi fortsetter samarbeidet i 3 nye år, sier Trond Slåen i SpareBank 1 Gudbrandsdal.

Markedssjef i Lillehammer Ishockeyklubb Elite, Rune Kaadekilde Hansen, er svært glad for å ha SpareBank 1 Gudbrandsdal med i ytterligere 3 år.

-Det er særdeles viktig for oss at vi har langsiktige avtaler med partnerne. Det gir oss trygghet og muligheter til å jobbe langsiktig , spesielt i tider som nå, hvor vi er i oppstarten med å videreutvikle Eidsiva Arena.

-Det er også viktig for oss å ha den lokale banken, med lokalt lederskap med oss. SpareBank 1 Gudbrandsdal har hovedkontor på Vinstra og avdeling midt i hjerte av gågata på Lillehammer, sier Kaadekilde Hansen.

Markedssjefen oppfordrer alle supportere, partnere og medlemmer i vår store hockeyfamlie til å bli kunder i banken. SpareBank 1 Gudbrandsdal er også stor sponsor for utallige lag, foreninger og arrangementer i distriktet vårt.

-Det er viktig at våre medlemmer og fans bruker klubbens partnere. Ta kontakt med en av bankens avdelinger og si at du kommer fra Lillehammers Hockeyfamilie, så er jeg helt sikker på at dere blir godt tatt i mot, avslutter Kaadekilde Hansen.

Kommentarer

Kommentarer