Sverre Rønningen har signert for tre år!

Foto: Arild Åssveen, Maxiprint Lillehammer

Det er med stor glede vi kan meddele at 17-åringen, Sverre Rønningen, har signert en avtale som strekker seg ut sesongen 2021/2022.

Sverre har fullført to av tre år på NTG Lillehammer og har nå signert A-lagskontrakt med moderklubben.

– Jeg mener det er det beste stedet for meg å utvikle meg videre. Det er selvfølgelig også litt ekstra gøy at det er moderklubben min og at jeg får spille på A-laget som jeg har sett opp til i alle år.

Rønningen er kjent for å være en back som produserer mye poeng. Inneværende sesong ble det 18 poeng på 12 kamper for U18 og 31 poeng på 43 kamper for U21. Hvilket er veldig sterke tall for en back. Det gode spillet resulterte også i deltagelse i U18-VM.

Han beskriver seg selv slik.

-Jeg er nok en typisk toveisback, som liker alle spillets faser – undertall, overtall og 5-mot-5-spillet med og uten puck. Jeg er en spillende back som liker å bruke pucken.

Sverre har også satt seg klare mål for den kommende sesongen.

-Målsetningen min blir å spille meg til fast plass blant «topp 6 backene» og ta overgangen fra junior- til seniorhockey. For laget sin del må det jo være å ta steg i riktig retning fra i fjor, og forhåpentligvis komme til NM-finale igjen, avslutter en offensiv Rønningen.

Med det er det bare å glede seg til å se Sverre i Lillehammerdrakt de tre neste sesongene!

Kommentarer

Kommentarer