fbpx

Vel gjennomført arrangement!

Eidsiva Arena var i går pyntet til fest da Eidsiva feiret sitt 125-årsjubileum. Klubben, med våre fantastiske frivillige i spissen, var ansvarlig for gjennomføringen av arrangementet.

Tilbakemeldingene fra Eidsiva er utelukkende positive og de takker oss for godt gjennomført arrangement. Dette arrangementet hadde vi aldri klart å gjennomført uten våre helt enestående frivillige. Lillehammer Ishockeyklubb har virkelig trukket vinnerloddet hva angår frivillighet og dugnadsånd blant personer rundt klubben. Dere stiller opp hele året igjennom – til alle døgnets tider. Vi setter utrolig stor pris på alle sammen og beundrer dere for deres engasjement.
Det og se så mange mennesker trekke i samme retning for å gjennomføre et så stort arrangement gjør at vi går inn i fremtiden, og inn i Eidsiva Arena-æraen, med stor optimisme. Med dere i ryggen kan vi få til alt!
Ingen frivillige – ingen klubb.

Fra alle oss i Lillehammer Ishockeyklubb: tusen hjertelig takk for hjelpen og at dere alltid stiller opp for oss!

Kommentarer

Kommentarer