fbpx

Juliuz Persson er klar for L.I.K.

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at Juliuz Persson har signert med klubben. Den 25 år gamle svensken, som har spilt de siste fem sesongene i BIK Karlskoga, har signert en ettårskontrakt.

Juliuz er fornøyd med at han skal spille for Lillehammer neste sesong.

-Jeg har pratet mye med med Pelle og Atle, og var her denne uke for og titte på byen, arenaen og fasilitetene som er her og alt ser veldig bra ut. Jeg har hørt bare positive ting om klubben.

Juliuz Persson har blant annet vært innom Färjestad sin junioravdeling hvor han gjorde sakene sine såpass bra at han ble belønnet med en SHL-kamp for Färjestad i en alder av tjue år. Ferden gikk så videre til BIK Karlskoga og spill i Allsvenskan – nest høyeste nivå i Sverige – hvor han har tjenestegjort de siste fem sesongene. Han har i alle sine fem sesonger økt poengproduksjonen og endte på solide 26 poeng på 42 kamper i fjor. Juliuz beskriver seg selv slik.

-Jeg er en offensiv forward – som også kan spille center. Jeg er en spiller som jobber hardt begge veier og gjør alt for at laget skal vinne.

Det er ikke så veldig lenge siden han satt penn til papir, men har allerede gjort seg opp noen tanker om hvilke mål han har for sesongen.

-Mitt hovedmål blir å hjelpe laget best mulig og sørge for at vi havner så høyt opp på tabellen som overhodet mulig.

Hovedtrener Pelle Thorstensson er glad for at Persson blir en del av L.I.K.

-Jeg har hatt kontakt med Persson et par uker, og han var interessert i å komme hit. Vi fant mulighet for at han kunne besøke oss for å ta klubben i nærmere øyesyn, og vi fikk vist frem klubben for han onsdag denne uken.

Nå er avtalen i boks, og Thorstensson ser frem mot å få Juliuz på plass i august.

-Det er en spillertype jeg føler vi trenger her hos oss. Juliuz er en hardtarbeidende forward med bra fart på skøytene som kommer til å bidra godt i begge ender av banen. Juliuz har i tillegg en herlig «attityd», og er en person jeg virkelig ser frem imot å ha i spillergruppen, avslutter Thorstensson.

Her finner dere statistikk på Juliuz: https://www.eliteprospects.com/player/33001/juliuz-persson

Kommentarer

Kommentarer