fbpx

Stephan Vigier er tilbake!

Foto: Arild Åssveen, maxiprint Lillehammer

Det er veldig, veldig gledelig å kunne fortelle dere at Vigier er tilbake i Lillehammer. Stephan, som har spilt to 
sesonger i Lillehammer tidligere, har signert en ettårskonttrakt!

Vigier er meget godt fornøyd med å være tilbake i Lillehammer.

-Lillehammer vil alltid være et spesielt sted for meg. Når jeg fikk muligheten til å komme tilbake var det et enkelt valg for meg. Laget har mange gode ledere og alle i garderoben er tett knyttet sammen. Det er noe som er veldig viktig. Jeg har også pratet med Pelle og vi kommer til å ha en ganske lik spillestil som under «Mika» og det vet jeg vil bli en suksess for oss.

Atle Svensrud er også strålende fornøyd med at Vigier er tilbake og forklarer samtidig litt rundt hvordan prosessen med å få han tilbake har vært.

-Det er en dårlig skjult hemmelighet at vi var uenige når han reiste til Stavanger, men vi har hele tiden hatt en god dialog med han. Etter hvert ble det slik at han ønsket seg veldig tilbake hit til Lillehammer, vi satt oss ned å fikk pratet mer konkret og fikk landet en avtale for en god stund tilbake. Det er heller ingen tvil om at han kunne hatt mye bedre betalt i Stavanger eller andre steder rundt om, men han hadde veldig lyst til å komme tilbake hit og hjelpe laget og klubben. Han minnes sin forrige periode her som en fantastisk tid og ønsket å bli gjenforent med laget, fansen, «gutta på kontoret» og de øvrige personene rundt klubben – han ville rett og slett tilbake dit han trivdes veldig godt. Og når vi da fikk mulighet til å hente han tilbake var det ingen tvil – han er en kvalitetsspiller fra a til å.

Stephan kom til Lillehammer før 16/17-sesongen, og stoppet på 126 poeng på 116 kamper for klubben på to sesongene han var her. I løpet av disse to sesongene var han blant annet med på den magiske snuoperasjonen i kvartfinaleserien mot Lørenskog og finalespill mot Storhamar året etter. Vigier kan minnes mange gode stunder på Lillehammer.

-Jeg har så mange gode minner. Jeg husker spesielt godt den gangen vi slo Lørenskog i 7. kvartfinale «on the road» etter å ha ligget under 3-1 i kamper. Det var helt utrolig. Og selvfølgelig det å gå til finalen under mitt andre år her var stort. Fansen var helt utrolige.

Vigier ser virkelig fram til denne sesongen med Lillehammer.

-Jeg gleder meg bare til å komme tilbake på isen med gutta og prøve å hjelpe laget til å vinne hver gang.

Han har selvsagt spilt med veldig mange av de som fortsatt er her, noen nye fjes har kommet inn – men Vigier har klokketro på årets tropp.

-Jeg ville ikke kommet tilbake om jeg ikke trodde vi kan vinne. Ligaen har vært så jevn de to siste årene – alle kan slå alle. Jeg tror vi kommer til å være oppe blant de fire beste. Deretter handler det bare om å spille så bra som mulig i sluttspillet.

Det har heller ikke gått Vigier hus forbi at Eidsiva Arena er under stor oppgradering og kommer til å framstå som en toppmoderne arena til sesongstart.

-Eidsiva har den beste isen i hele ligaen, den har en av de beste garderobene i og når den er fullsatt har den også den beste atmosfæren i hele ligaen. Jeg klarer knapt å vente til den første kampen.

Det går veldig fort til seriestart nå og vi har allerede solgt veldig bra med sesongkort. Lagets nyeste tilskudd er ikke i tvil om hva du bør gjøre om du ikke har sikret deg ditt sete i Eidsiva Arena enda.

-Jeg synes Lillehammer har noen av de beste ungene talentene i Norge, vi har solide veteraner og de nye spillerne vi har signert ser veldig bra ut. Om vi klarer å sy dette sammen kommer vi til å bli et av det mest spennende lagene denne sesongen. En full Eidsiva Arena kan hjelpe oss og vinne kamper akkurat som det gjorde mine to første år her i sluttspillet. Jeg håper å se mye folk og at det er en strålende atmosfære hele sesongen. Ser dere snart!

Dermed vet dere som ikke har kjøpt sesongkort enda hva dere må gjøre.

Med det er det bare å glede seg til at Vigier entrer isen i Eidsiva Arena til høsten – på jakt etter sitt 127. poeng for klubben!

Kommentarer

Kommentarer