fbpx

Advokatfirmaet Alver AS er med – sterkere enn noen gang!

Advokatfirmaet Alver AS har forlenget sin sponsoravtale med Lillehammer Ishockeyklubb. Firmaet, som foregående sesong var inne i sitt første år som sponsor, øker sitt engasjement og har nå signert en sponsoravtale for to år.

-Vi er godt fornøyd med vårt første år som sponsor, og det var tidlig klart at dette var noe vi ønsket å fortsette med. Vi opplever at sponsoratet engasjerer våre medarbeidere i hverdagen og det er spennende å få ta del i klubbens sponsoraktiviteter og å følge laget gjennom sesongen. Vi opplever det også som fint å bidra i lokalmiljøet. Samtidig har vi blitt orientert om klubbens økonomiske situasjon, men har tiltro til at de ordner opp i dette på en god måte, forteller advokat og partner i Advokatfirmaet Alver AS, Lars Harald Rylandsholm.

Markedssjef Rune Hansen er godt fornøyd med å ha signert sponsoravtale med et av Innlandets største advokatfirmaer. – Advokatfirmaet Alver AS er med sin sølvpartner-avtale en betydelig sponsor for oss. Jeg ser frem til å fortsette samarbeidet med firmaet, som var meget engasjert og synlige som sponsorer foregående sesong. Det betyr mye for oss at de virkelig stiller opp for å sikre Gudbrandsdalen en stabil ishockeyklubb, forteller Hansen. Markedssjefen er også spent på om firmaet har noen nye påfunn til årboken for kommende sesong. – Advokatfirmaet Alver brukte sin fadderspiller Christian Fosse aktivt, og sydde blant annet sammen en egen reklame til årboken som best kan sies at var fantastisk. Så vidt jeg vet har de allerede begynt å tenke ut en ny vri, avslutter han.

Advokatfirmaet Alver AS fortsetter som faddersponsor for Christian Fosse, hvilket også Fosse synes er flott. – Vi spillerne ønsker å stille opp for sponsorene våre, men for oss som tenker trening og kamp er det avgjørende at sponsorene tar initiativet. Det er rett og slett enklere å stille opp når de spør, enn å spørre selv. For Alver har jeg blant annet besøkt de på kontoret og på deres stand under klubbens sponsordag, i tillegg til at jeg deltok i arbeidet med en annonse. De har også fått med seg at jeg er glad i å spille tennis, og da en av de ansatte der er tidligere tennisspiller har de utfordret meg til kamp. Den skal jeg ikke tape, forteller Fosse, og bedyrer samtidig at et eventuelt tap skal revansjeres- på ishockeybanen. – Da får de snøre på seg skøytene og møte meg til kamp om pucken i rundvantet i Eidsiva Arena, så får vi se.

http://lillehammerhockey.no/?p=9075

Kommentarer

Kommentarer