fbpx

Horten Utvikling AS/Blåne Hytter fornyer sin avtale

Sveinung Næprud i Horten Utvikling AS/ Blåne Hytter og Markedssjef i Lillehammer Hockey, Rune Kaadekilde Hansen, gleder seg over ny avtale!

Lange håndverkertradisjoner fra Gudbrandsdalen! Dalen som strekker seg tohundre kilometer fra Dovrefjell i nord til Mjøsa i sør. Formet av elver og isbreer. Her har gudbrandsdøler levd og bygget i århundrer. Stolte håndverkere med ønske om å gjøre ting fornuftig, enkelt og godt.

En av disse håndverkerne er Gunnar Horten. Som 15 åring satte han opp sin første hytte, og i 1968 startet han sin eget byggefirma. Det var starten på et nytt industrieventyr i Gudbrandsdalen. – Gunnar Horten ble kjent for sin meget kostnadseffektive elementproduksjon av hytter og hus. Denne lange erfaringen tok vi med oss da Blåne hytter ble formet. I fabrikken vår bygger vi veggelementer som kjøres ut og settes i sammen som hytter. På byggeplassen samarbeider vi med lokale snekkere som vi kjenner godt når det gjelder å sette opp hyttene. Vi ønsker fortsatt å ta vare på, og fremme, solide håndverkstradisjoner.

Det er veldig gledelig at Blåne hytter forsterker sin avtale med klubben samtidig som de blir faddersponsor for vår nye svenske spiller, Juliuz Persson.

Kommentarer

Kommentarer