fbpx

Informasjon vedrørende klubblisens: – Positivt

Tirsdag har klubben – representert ved Tore Lien Bjørnstad, Atle Svensrud og Rune Hansen – vært i møte med Norges Ishockeyforbund vedrørende lisens for sesongen 19/20.  Daglig leder Atle Svensrud karakteriserer møtet som positivt.

Svensrud utdyper: – Vi hadde sendt inn alle nødvendige dokumenter til forbundet i forkant, og har hatt en god dialog hele veien. I dag var vil kalt inn til møte i Oslo hvor vi redegjorde for en del punkter og besvarte spørsmål de hadde til vår handlingsplan. Vi opplevde møtet som veldig positivt og konstruktivt underveis, og sitter med samme inntrykk nå i etterkant. Forbundet har antydet at vi vil få en avgjørelse i løpet av denne uken. Vi kommer til å informere alle, så fort som mulig, når avgjørelsen fra forbundet er kommet.

Kommentarer

Kommentarer