fbpx

Gausdal Bruvoll blir Hovedpartner!

Avtalen ble inngått mellom partene 21.06.19. ved Adm.direktør Jørn Nørstelien i Gausdal Bruvoll. Tilstede var fadderspiller for Gausdal Bruvoll, Stian Kaltrud Nystuen, og Salgssjef i L.I.K., Øyvind Berg.

Gausdal Bruvoll er en av landets toneangivende trelastprodusenter, og har de siste årene investert over 100 millioner kroner i modernisering og utvikling av sitt anlegg i Gausdal. I 2018 sto Europas mest moderne og fleksible fabrikk for overflatebehandling av utvendig kledning klart, og det her merkevaren ULTIMALT med sin unike 4-sidige råtebeskyttelse produseres.

Gausdal Bruvoll har i en årrekke vært en av Lillehammer Ishockeyklubbs større samarbeidspartnere, og begge parter gleder seg nå over en ny avtale som gjelder for de tre kommende sesongene. Fra 2019/2020-sesongen tar Gausdal Bruvoll steget opp til Hovedpartnernivå.

– Vi ser på L.I.K. som en spennende samarbeidspartner og gleder oss veldig til løftene som Eidsiva Arena nå får med blant annet mediekube og nye seter. Arbeidet som salg og marked i L.I.K. har lagt ned de siste årene er meget imponerende, og er en svært sentral faktor i at vi nå velger å forlenge avtalen med 3 nye sesonger, forklarer Jørn Nørstelien, Adm. direktør i Gausdal Bruvoll.

Gausdal Bruvoll fortsetter som faddersponsor for Stian Kaltrud Nystuen, samt en av importforwardene.

– Vi er både glade og stolt over å fortsette med logoen vår på ryggen til Stian. En talentfull lokal spiller som gjennom mye hardt arbeid har etablert seg som en av klubbens sentrale offensive spillere – det liker vi!

– Vi ønsker L.I.K. og Stian lykke til med en ny og svært spennende sesong på mange områder!

Vi takker Gausdal Bruvoll for tilliten og gleder oss til et godt og fruktbart samarbeid de neste tre sesongene.

Kommentarer

Kommentarer