fbpx

Hockeyweekend: Praktisk info!

Foto: Maxiprint Lillehammer

For de som begynner å bli sulteforet på ishockey er det ikke veldig lenge til vi kan invitere dere på hockeykamp igjen. Fredag 16. august og lørdag 17. august møter vi det tyske storlaget Fischtown Pinguins.

Fredagens kamp starter klokken 19.00 og kampen lørdag starter 17.00. Det vil koste kr 100 for voksen, kr 70 for honnør og kr. 50 for studenter og barn over 13 år. Barn under 13 år har gratis inngang. Billettsalget vil kun foregå i billettluken utenfor Eidsiva Arena. Dette vil være første mulighet til å se gutta i kampsituasjon på hjemmebane.

Det er i skrivende stund usikkert i hvilken hall kampene kommer til å avvikles i grunnet den ekstraordinære situasjonen vi er i med hensyn på ombyggingen i Eidsiva Arena.

Vi håper flest mulig vil ta del i denne nydelige hockeyhelgen midt i august.  

Mer informasjon om når billettsalget starter, hvilken hall det spilles i, når hallen åpner og lignende vil komme så snart det er på plass.

Kommentarer

Kommentarer