fbpx

Ny hjelpetrener er på plass

Vi har gleden av å presentere Jimmy Komulainen som vår nye hjelpetrener.

Den 37 år gamle svenske har ikke vært i Lillehammer mange dagene, men liker allerede det han ser.

-Lillehammer har så langt vært perfekt og er en veldig trivelig by. Jeg har ikke rukket å sett meg så mye rundt enda da fokuset har vært rundt laget og klubben. Men jeg har blitt veldig bra mottatt av ledelsen og jeg stortrives allerede og ser i fram i mot sesongen.

Komulainen beskriver seg selv som trener slik.

-Som trener er jeg er rolig og veldig lyttende. Jeg ønsker å komme nære spillerne for å kunne kjenne på deres dagsform og hele tiden ha en bra dialog med spillerne. Selvsagt kan jeg heve stemmen, men det er i så fall for å få en forandring på noe som ikke stemmer. Jeg jobber veldig mye med kommunikasjon for å få spillerne til å få en bredere forståelse av den hverdagslige treningen.

Som nevnt innledningsvis har ikke Jimmy vært her lenge, men han har fått noen treninger med laget og liker det han ser.

-Som du sier så har jeg ikke vært her lenge, men jeg har fått fire istreninger og så langt kjennes det veldig spennende. Et ungt, sulten lag som kriger helhjertet, så det føles veldig bra. Dette er en åpen gjeng som har tatt i mot meg på en god måte.

Vår nye hjelpetrener er overbevist om at spillerne – og ikke minst dere supportere har en spennende sesong i møte.

-Sesongen som ligger foran oss ser veldig bra ut. Det ser ut til at serien blir veldig tett og jevn hvilket kommer til å generer mange gode kamper som er veldig kult for oss trenere, men først og fremst spillerne og publikum. Jeg tør ikke spå noen plassering per nå, da mange lag ser spennende ut – men vi skal gi alt og litt til så får vi se hva resultatet av det blir på slutten.

Med det sagt ønsker vi Jimmy velkommen til Lillehammer.

Vi ønsker også å understreke at dette ligger innenfor våre økonomiske rammer, da dette er et samarbeid med L.I.K.-bredde.

Kommentarer

Kommentarer