fbpx

Gode matmuligheter

Åpningskampen i Eidsiva Arena er bare 13 dager unna. Billettsalget går godt, så vi anbefaler på det sterkeste at du allerede nå sikrer deg billett.

Utover det at dere skal få servert en god hockeykamp med – forhåpentligvis – smekkfulle tribuner kunne vi tidligere denne uken avsløre at bandet Black Ice kommer og spiller. Les mer om det her: http://lillehammerhockey.no/?p=9369

I tillegg til en god hockeykamp og en påfølgende konsert blir det også gode muligheter for å ta seg en matbit enten før kamp, i pausene eller etter kampslutt. Peppes Pizza vil komme med et eget utsalg denne fredagen. Her vil du kunne få kjøpt byens beste pizza, mens du snurrer Peppes eget lykkehjul for å vinne kule premier.

Og vår trofaste «grillgjeng» stiller også opp med utsøkte burgere – så denne kvelden skal dere få slippe å være sultne.

Billetter til denne fantastiske helaftenen kjøper du her: https://lillehammerishockey.woow.no/#!/match/detail/333

Vi gleder oss!

Kommentarer

Kommentarer