Montér fornyer sin avtale med klubben

Salgssjef Tom Sørum, Optimera Proff, Salgssjef i L.I.K., Øyvind Berg, og Stig Børresen, daglig leder Montér Lillehammer, er strålende fornøyd med den nye avtalen.

Vi er veldig glade for at Montér Lillehammer har fornyet sin avtale med Lillehammer Ishockeyklubb Elite!

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Flisekompaniet og Montèr.

-Vi er en gjeng ansatte som alltid går på kamp og støtter laget vårt Lillehammer Ishockeyklubb. Vi fornyer avtalen etter mange års samarbeid og gleder oss til å følge gutta utover sesongen, avslutter daglig leder Stig Børresen.

Kommentarer

Kommentarer