Brendan Harms er klar for L.I.K.

Foto: Team Shred Photography

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at Canadieren Brendan Harms er klar for klubben. Den 24 år gamle løperen kommer senest fra spill i Cincinnati Cyclones i East Coast Hockey League (ECHL).

Brendan rakk å spille én kamp denne sesongen for Cincinnati Cyclones før vi bringer han over Atlanteren for spill i Eidsiva Arena. Forrige sesong spilte han først elleve kamper for Utah Grizzlies før turen gikk videre til Greenville Swamp Rabbits, begge lag i ECHL. Her noterte han seg for 15 mål og 18 assist – totalt 33 poeng på 51 kamper forrige sesong.

I 17/18-sesongen spilte han 62 kamper og endte på 38 poeng for Utah Grizzlies – et lag som havnet 8. sist i hele ECHL. Harms har også lagt bak seg fire solide sesonger i universitetsligaen i USA (NCAA) hvor han i alle fire årene har vært en av lagets mest toneangivende spillere hva angår poeng. Brendan står totalt med 88 poeng på 141 kamper i NCAA.

ECHL er en liga vi har hatt stor suksess med å hente importer fra og i dagens Lillehammer tropp har trioen Brendan Ellis, Stephan Vigier og Nick Dineen bakgrunn herfra.

Atle Svensrud, daglig leder og sportssjef i Lillehammer Ishockeyklubb, er veldig godt fornøyd med at vi har sikret oss Brendan sin underskrift. – Han er en spiller vi har vært i kontakt med siden i sommer og som har uttrykt et sterkt ønske om å spille for oss. Vi håper han vil bidra med poeng og gi oss en større bredde i troppen.

Det er viktig å presisere at signeringen av Brendan er 100% eksternt finansiert. Sparebank 1 Gudbrandsdal har gått inn med mesteparten og bidrag fra Structor og privatpersoner har gjort avtalen mulig. Dette er penger bidragsyterne har øremerket styrking av det sportslige og som ikke kan brukes til nedbetaling av gjeld.

Kommentarer

Kommentarer