Harms og Gran er med til Asker

Brendan Harms signerte for kort tid siden kontrakt med Lillehammer Ishockeyklubb. Hensikten med signeringen var å skape bedre bredde, spiss og konkurranse i troppen, og samtidig være bedre rustet mot skader, slitasje osv. Dette, sammen med at Hockey Classic kun er få dager unna, gjorde at det hastet med å få Harms spilleklar. Signeringen ble muliggjort som et spleiselag blant flere av sponsorene, og i arbeidet med å få Harms spilleklar bidro ytterligere en sponsor med verdifullt arbeid.
-Det er en kort tid siden Harms signerte, og mens blekket på kontrakten enda var fuktig begynte arbeidet med å få han spilleklar, forteller daglig leder Atle Svensrud.

Normalt pleier det å ta en god stund før klubben får svar på våre søknader om arbeidstillatelse, og det var derfor høyst usikkert om Harms ble spilleklar til Hockey Classic, eller i november overhodet. Derfor engasjerte klubben en av sine sponsorer, Advokatfirmaet Alver AS. – De var raskt ute med å innhente all dokumentasjon, utforme søknader og holdt dialogen med Brendan mens han enda var i Canada slik at prosessen var kommet så langt som mulig når han landet her i Norge. De søkte også om at Brendan skulle få jobbe som ishockeyspiller hos oss, til tross for at søknaden hans om arbeidstillatelse ikke enda er behandlet. At det ble innvilget var viktig, for det tar uker å få behandlet selve søknaden, forteller Svensrud, som er fornøyd med at Harms altså er klar allerede til torsdagens oppgjør mot Frisk Asker.

Martin Gran er tilbake fra skade og blir med resten av laget til bortekampen mot Frisk Asker i morgen!

Kommentarer

Kommentarer