Oliver Dackell hentes på lån

Vi kan gledelig offentliggjøre at vi har hentet den svenske målvakten, Oliver Dackell, på lån. 21-åringen kommer fra MODO, men har denne sesongen vært utlånt til både Graz 99ers i EBEL og Ôrnsköldsvik HF i division 1 i Sverige.

Som de fleste nok har fått med seg er Christoffer Bengtsberg for øyeblikket skadet. Bengtsberg kommer dessverre til å være ute i lang tid, uten at vi per nå vet hvor lenge. Han skal ytterligere undersøkes før vi vil komme med en oppdatering på skaden.

Daniel Bogsveen Ingvaldsen (U21) har nå nylig gjennomgått operasjon i skulderen og vil dermed også være ute en god stund.

Dette i sum gjør at vi føler det som nødvendig å hente inn en ny keeper. Det er viktig nå som sesongen drar seg til og sluttspillet rykker stadig nærmere at vi har to konkurransedyktige keepere på A-laget. Og når i tillegg en av U21-keeperen er ute med skade påvirker dette hele keepersituasjonen i klubben i og med at keepere må lånes og flyttes opp i mellom lagene. 

Vi er derfor strålende fornøyd med å ha landet en avtale med MODO og Oliver Dackell. 

Vi jobber med å få Oliver klar for spill så snart som mulig og håper at han er med i kamptroppen mot Sparta i Eidsiva Arena imorgen tirsdag 21. januar.

Statistikk på Dackell kan du se her: https://www.eliteprospects.com/player/187795/oliver-dackell

Kommentarer

Kommentarer