Ny billettbu i Eidsiva Arena!

Ståle Rorgemoen, daglig leder Horten Utvikling AS/Blåne Hytter, og markedssjef i Lillehammer Hockey, Rune Kaadekilde Hansen, er begge fornøyd med avtalen.

Lillehammer Hockey Elite har inngått en avtale med vår partner, Blåne Hytter/Horten Utvikling AS, som gjør det mulig å ta over deres visningshytte fra Strandtorget.

Denne hytta er nå transportert til Eidsiva Arena med hjelp av vår kranpartner igjennom flere tiår, Kynningsrud Nordic Crane. Transporten foregikk med politiskorte en vinternatt nå i januar.

Blåne-hytta er nå plassert midlertidig til vi har alle godkjennelser fra Lillehammer Kommune på plass. I løpet av våren håper vi å heise den på plass på sin endelige plassering foran Eidsiva Arena.

En fornøyd Markedssjef i Lillehammer Hockey Elite, Rune Kaadekilde Hansen, er svært fornøyd med å ha avtalen med Blåne Hytter på plass.
– For oss er dette et viktig bidrag med å utvikle Eidsiva Arena til en moderne arena – ikke bare innvendig, men også utvendig. Dette vil selvfølgelig gjøre uteområdet mer innbydende. Den gamle billettbrakke vil etter hvert bli solgt, avslutter Hansen.

Kommentarer

Kommentarer