Sentrale spillere forlenger med Lillehammer Ishockeyklubb

Foto: Alexander Henningsen

Det er veldig gledelig å kunne offentliggjøre at Juliuz Persson og Stian Kaltrud Nystuen har signert nye kontrakter med Lillehammer Ishockeyklubb. Persson, som kom fra BIK Karlskoga før denne sesongen, har signert en 1+1-kontrakt, mens Nystuen har signert en ny toårskontrakt.

Daglig leder og sportssjef, Atle Svensrud, er svært fornøyd med å ha landet signaturen til Stian og Juliuz.
-Med signaturene til Juliuz og Stian har vi fått på plass to meget sentrale offensive brikker foran kommende sesong. Begge innehar massevis av ferdigheter som vi vil få nyte godt av også neste sesong, sier Svensrud.

Med det er det bare å glede seg over at vi får se Juliuz og Stian i L.I.K.-drakt også neste sesong!  

Kommentarer

Kommentarer