• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Endelig sluttspill!

Emil Nyhus og resten av gutta er på vei til Stavanger for å spille den første kvartfinalen i en best av syv serie mot Oilers!

Det er endelig tid for sluttspill der alt kan skje! Blanke ark og mulighetene står på rekke og rad! Emil Nyhus er en av de mest erfarne spillerne i troppen og gleder seg enormt til å ta fatt på nok et sluttspill i Lillehammer-drakta.

-Det blir selvfølgelig vanskelig, men alt er mulig i et sluttspill. Så vi må ha trua på oss selv og gi Oilers en hard sluttspillsbatalje. Jeg forventer at det blir hardt og tøft, men vi skal komme ut hardt og bevise at det ikke blir like lett som det var ifjor. Vi må følge gameplan og spille på det vi er gode på. Da er alt mulig. Det er jo en veldig tøff motstander og de er jo regjerende norgesmestere så de veit hvordan de skal vinne. Men vi får ikke gjort noe med hvem vi møter, så vi må bare gjøre det vi kan for å slå de. Gruppa er skikkelig motivert for å gi oilers skikkelig kamp. Er alle på samme tenningsnivå og lysten stor nok for å gi alt, så har jeg trua på at dette blir flere enn 4 kamper som de fleste har spådd. Vi skal gjøre alt for å vinne, så vi trenger all den støtta vi kan få hjemme på lørdag! Vi gleder oss veldig til å se mange på kamp! Jeg gleder meg!

Se kampen fra DnB arena i kveld på Tv2 play fra kl. 1850!

Få med deg kvartfinale 2 i Eidsiva Arena førstkommende lørdag kl. 16.00. I samarbeid med Eidsiva slår vi et slag for å få flere damer på kamp i Eidsiva Arena og gir bort 2 VIP billetter til 50 heldige damer. Vinnere kåres fredag 15. mars kl. 12.00. Klikk på linken her for å delta: Vinn billetter til lørdagens kamp!